HEALY

Healy is een wearable voor gezondheid, welzijn en balans. Het is nieuw, uniek en biedt een wereld aan toepassingen.

Gezondheid is geen vanzelfsprekend. Dagelijks worden we geconfronteerd met uitdagingen, stress, vervuiling, vermoeidheid en slapenloosheid. Wil je actief gezond blijven? Fit zijn om de dagelijkse uitdagingen aan te kunnen gaan? Wil je jouw stressbestendigheid verhogen en ben je op zoek naar alternatieve behandelingen van gezondheidsklachten en pijn?

Dan is de Healy iets voor jou!

Dit is Healy
Healy is een gecertificeerde wearable, die gebruik maakt van individueel bepaalde frequenties voor het stimuleren van specifieke zones van je lichaam. Door het regelmatige gebruik van de geselecteerde frequentieprogramma’s kan Healy het herstel ondersteunen van de celmembraanspanning naar een natuurlijk niveau. Dit veelzijdige kleine apparaat bevat frequentieprogramma’s die helpen bij het bevorderen van jouw gezondheid, vitaliteit en algemeen welzijn.

Wat doet Healy?
Healy bied jou toepassingen om fit te blijven, bio-energetisch te regenereren en pijn te verminderen. Het apparaat is ontworpen om je te ondersteunen in stressvolle situaties overdag, om je te helpen bij het herstellen en om rust te vinden in de avond.Healy helpt je bij het verbeteren van jouw vitaliteit, zodat de stroom energiereserves wordt verbeterd en je energievoorraden worden geactiveerd.

Healy biedt je individuele programma’s die jou kunnen ondersteunen op de volgende gebieden:

 Pijn/psyche
✓ Slaap
✓ Goudcyclus
✓ Mentale balans
 Beroep
 Huid
 Leren
 Fitness
 Beauty
 Meridianen
✓ Chakra’s
Bio-energetische balans
✓ Beschermingsprogramma’s

De frequentieprogramma’s van Healy kunnen je ondersteunen na een toepassing van slechts 20 minuten, ongeacht waar je bent: tijdens sport, ontspanning, op het werk, thuis of onderweg.

Jouw investering in je gezondheid
Wil je een Healy bestellen, ga dan direct naar mijn shop. Wil je meer informatie over Healy, neem dan contact op per mail of bel me op 06-10802702.Healy is een medisch product voor pijnbehandeling bij chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn, migraine, en voor een ondersteunende behandeling bij mentale aandoeningen zoals depressie, angst en daaraan gerelateerde slaapstoornissen.